2012. június 14., csütörtök

Boot-camp

Sziasztok!
Elnézést kérek,először is mert nem tudom folyamatosan napról-napra írni az edzés/kaja naplót.Csak hát a vizsgaidőszak sem túl könnyű.De a mai napot leírom.Roppant érdekes és kimerítő volt.Nagyon jó volt végre kinn lenni a parkban.12éves kislányok jöttek hozzánk érdeklődő szemekkel, hogy mit fogunk csinálni?és megnézhetik-e?:-)Csak mosolyogtunk és mondtuk hogy persze!
16an voltunk,és 16 gyakorlat volt.40mp.-ig tartottak a gyakorlatok.Ebből 3 sorozattot csináltunk meg,és másfél órás volt az edzés.Közben volt egy gyakorlat,amikor a bóják körül kellett futni.Kötelezés,guggolás(medicin labdával),TRX és G-flex.Ezek fára voltak feltéve.Volt egy érdekes hindu fekvőtámasz nevű gyakorlat.A videón láthatjátok a gyakorlatot.
Az edzés végén L-carnitines fehérje turmixot fogyasztottam el.Meg ezen a héten elkezdtem szedni a Super Fat Burnert a Biotechtől.Szeretném ha a csípőmről eltűnnének az "úszógumik".A harcos diétában van pár remek ötlet a makacs zsír eltüntetésére.Ezeket nagyon nehéz lemozogni.

Ti kipróbáltátok már?Milyen gyakorlatokat/ételt/zsírégetőt szedtetek ami a makacs zsír eltüntetését célozta?Sikerrel jártatok?

Nos,zárom soraim.Jók legyetek mozogjatok sokat!:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése